Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...

Misyon: Kurumumuzda eğitim öğretim imkanı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK
Saatler: Sabah: 08.30 - 11:55 Öğle : 13.30 - 15.50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1-TEMEL EĞİTİMDE DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜN GÜCLENDİRİLMESİ PROJESİ. 2-DİJİTAL KANATLAR PROJESİ. 3-KARADENİZ´DEKİ DENİZ MEMELİLERİNİN KORUNMASI İÇİN AB-TÜRKİYE SİVİL TOPLUM İŞBİRLİĞİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ.

WEB - https://sinopmakif.meb.k12.tr

Adres - Okullar Cad. No14 Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu